Inloggen

Run 2017 was een succes

Vrijwilligers run 2017 bedankt!

Fitness toestellen aan de plas

Alle sponsoren Run 2017 bedankt!

Groen en recreatie

 

Toolenburgerplas-run 2017

 

De Toolenburgerplas-run vond plaats op zondag 28 mei 2017. 

 

 info button trrun

 

 

                       fit4runlogo last

Logo Floor Innadres 1

 

 

 

 

De uitslagen van de Run ziijn gepubliceerd. Kijk hier voor de uitslagen.

 

 fit4runlogo last 

 

Net als in 2014 en 2015 heeft de woninginrichter FLOOR INN, met als eigenaar Remco Eickhoff, Spaarneweg 65 te Cruqius, tel: 023-5297087 zijn medewerking d.m.v. sponsoring toegezegd.

floor inn gevel

 

 

 

 

 

Maaibeleid

Evaluatie maaibeleid

De gemeente Haarlemmermeer heeft de Wijkraad Toolenburg uitgenodigd om medio september 2017 het maaibeleid in onze wijk Toolenburg te komen evalueren. Daarbij zouden we graag uw input willen gebruiken.

Omdat wij als Wijkraad de vertegenwoordiger van de belangen van alle bewoners zijn en deze ook willen behartigen, is het van belang dat u moet weten dat uw opmerkingen/suggesties betrekking moeten hebben op het algemeen (wijk)belang. Als bijvoorbeeld het gras voor uw deur niet gemaaid wordt en u bent het daar niet mee eens, dan zullen wij dit voorstel niet mee kunnen nemen omdat dit een individueel belang is.
Uw suggesties moeten dus verder reiken dan alleen het gras voor uw deur.

Wat wij aan u vragen is het volgende:

Wat zou u anders of beter aan het maaibeleid in uw straat, omgeving of elders in Toolenburg aangepast willen zien, of bent u tevreden met het huidige maabeleid?

Wij verzoeken u foto's mee te sturen van de door u beschreven situatie(s) zodat wij de inhoud van uw voorstel goed kunnen beoordelen en mogelijk meenemen tijdens het gesprek met de Gemeente.

Het aangepaste maaibeleid heeft voor de gemeente tot doel te bezuinigen en voor u is het dan ook van belang er rekening mee te houden dat als er ergens meer gemaaid zou gaan worden, dat er dan elders in de wijk niet of minder gemaaid gaat worden. Voorstellen met suggesties voor "uitruilen" van maaigebieden zijn dan ook zeer welkom.

De sluitingsdatum voor het mailen van uw suggesties is 10 september 2017, te 24.00 uur, en wilt u a.u.b. mailen via onze mailbox: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: maaibeleid 2017.
Wilt u uw mail voorzien van uw naam en postcode/adres. Per woning/adres mag maar 1 mail met opmerkingen/aanpassingen/verbeteringen worden opgestuurd en uw postcode moet in onze wijk liggen.

De Wijkraad wil u op deze wijze zoveel mogelijk betrekken bij de verfraaiing van uw wijk. Beseft u echter wel dat wij nooit alle opmerkingen/voorstellen met goed gevolg zullen kunnen verdedigen.
Wij zullen alles, zo goed als mogelijk is, vanuit het wijkbelang vertegenwoordigen.

Wilt u dit bericht zoveel mogelijk delen met uw familie, buren en kennissen in de wijk Toolenburg, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van de mening van onze bewoners?


Met vriendelijke groet,

de wijkraad Toolenburg

maaibeleid klaprozen

 

 

Memo maaibeleid

 

Met ingang van 1 januari 2016 is het maaibeleid voor grassen in de fysieke openbare ruimte gewijzigd. Dit had te maken met een verschuiving van middelen binnen het programma kwaliteit fysieke leefomgeving om invulling te kunnen geven aan uw besluit om extra middelen in te zetten voor het beheer en onderhoud van verhardingen en kunstwerken.

 

De effecten van het nieuwe maairegime werden in de loop van 2016 duidelijk zichtbaar. Op een aantal locaties zijn de grassen minder vaak gemaaid waardoor het beeld veranderde in de woonomgeving. Door het hogere gras kregen kruiden meer gelegenheid om te groeien wat gunstig is voor de biodiversiteit. Deze verandering leverde diverse positieve en negatieve reacties op.

Lees er alles over in deze memo Beheergroepen GRASSEN 

 

 

Fitness

Gloednieuwe fitness toestellen

geplaatst rond de Toolenburgerplas

 

Vijf nieuwe fitness toestellen zijn geplaatst rondom de Toolenburgerplas. 

 fitness 1 klein fitness 2 klein 

 

 fitness 3 klein fitness 4 klein  fitness 5 klein 

 

En hier staan ze. Veel plezier ermee.

 

KAART FITNESS-NRS PLAS

 

 

ideeen-icon

Idee├źn & suggesties?

Lees meer...

Vacature-icon

Vacatures

Lees meer...

Recente foto's