Vacature bestuurslid

Het bestuur is nog op zoek naar iemand die als bestuusrlid de portefeuille PR/Communicatie wil behartigen.

De taakomschrijving luidt als volgt:

Taken

• nemen van initiatieven en ontwikkelen van idee├źn mbt de PR van de wijkraad
  • ontwikkelen en verzorgen van de digitale nieuwsbrief
  • communicatie naar bewoners
  • opstellen van persberichten
  • bijhouden van de website
  • liefst ook het bijhouden van de facebookpagina

Eisen

• betrokken bij en woonachtig in Toolenburg
  • kennis en ervaring met het vakgebied PR/Communicatie
  • hands on mentaliteit
  • creatief, enthousiast en betrokken

Vrijwilligers gezocht!

De wijkraad is nog in ontwikkeling en heeft allerlei plannen, maar het bestuur van de wijkraad kan niet alles alleen en daarom zijn wij op zoek naar actieve vrijwilligers die willen meewerken aan het organiseren van activiteiten, zoals een buurtfeest, kerstbomeninzameling, burendag etc.

Ook mensen die voor een buurt aanspreekpunt willen zijn en daarmee de ogen en oren van de wijkraad zijn van harte welkom evenals mensen die de facebookpagina willen bijhouden en/of een bijdrage willen leveren aan de nieuwsbrief.

Kortom ben je enthousiast en betrokken bij de wijk en ben je bereid om je in te zetten voor die wijk meld je dan aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Recente foto's