Aanvragen subsidie voor Burendag
Buurtactiviteit organiseren op 22, 23 of 24 september? Vraag dan uiterlijk 12 juli subsidie aan bij Oranje Fonds
Buurten worden socialer en leuker als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Die contacten zijn de basis voor een sociaal sterke samenleving waarin iedereen ertoe doet. Omdat Douwe Egberts en het Oranje Fonds mensen dichter bij elkaar willen brengen zijn zij initiatiefnemers van Burendag.
Burendag 2023


Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets goeds wil doen voor een ander. Daarom is het voor buurten mogelijk om vanaf 12 juni 2023 een aanvraag tot maximaal € 350,- in te dienen bij het Oranje Fonds om de Burendagplan te kunnen uitvoeren. Let op: hierbij geldt wel op = op.
Op de website van Burendag is alle informatie te vinden over het indienen van een subsidieaanvraag of hoe een Burendagpakket aangevraagd kan worden. Er staan ook voorbeelden van activiteiten, compleet met draaiboek. Zelf iets bedenken kan uiteraard ook.
Meer informatie
Wie vragen heeft kan mailen naar: burendag@oranjefonds.nl of bellen naar 0900-4488488. Belangstellenden kunnen ook vragen stellen tijdens de online Burendag vragenuurtjes op 21 juni van 10.00 uur tot 11.00 uur en op 26 juni van 15.00 uur tot 16.00 uur. Gebruik daarvoor de link https://www.burendag.nl
(Foto:PR)