Chill-Out sessie in Jongerencentrum FlexC
Gemeente Haarlemmermeer, de Jongerengemeenteraad, het Jongereninformatiepunt JIP, jeugdparticipatieplatform MENES, jongerenervaringscoaches JEC en JongPIT organiseren samen Chill Outs voor jongeren in Haarlemmermeer. De eerstvolgende is op 28 mei in Jongerencentrum FlexC in Hoofddorp.
Chill Outs staat voor een reeks van bijeenkomsten voor en door jongeren. Jongeren gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen die ze belangrijk vinden. Zaterdag 28 mei staat de volgende Chill Out op het programma, deze is met name gericht op jongeren met een beperking of een chronische aandoening. De mensen achter de Chill Outs willen graag weten wat er goed gaat, beter kan en anders moet, op school, thuis, in de vrije tijd zoals bij het sporten of bij bijbaantjes.
Deelnemers kunnen aanschuiven tijdens een pizza lunch; meedoen aan een masterclass do’s en don’ts op Instagram; spelletjes spelen of gewoon kletsen met elkaar.
Aanmelden hoeft niet. Zaterdag 28 mei 12.00- 15.00 in Jongerencentrum Flex C Schuilenburg 1, 2135 GJ Hoofddorp. Dit is een gratis event.