Corporate Games naar Hoofddorp in 2019

Het grootste sportevenement ter wereld, speciaal voor bedrijven, komt in 2019 voor het eerst naar Nederland. Van 28 tot en met 30 juni 2019 nemen lokale, nationale en internationale bedrijven het tegen elkaar op in 16 verschillende sporten. De 1e editie wordt gehouden in Haarlemmermeer.

Dat de Corporate Games een wereldwijd fenomeen zijn, blijkt wel uit de 24 edities die worden gehouden in maar liefst 16 landen. De samenwerking met Haarlemmermeer zorgt ervoor dat er veel verschillende sporten kunnen worden aangeboden in de gemeente. Zo krijgen Park21 en de Toolenburgerplas een speciale rol tijdens het evenement. ‘Mensen zullen hier echt een festival gevoel krijgen door de gezelligheid, foodtrucks en de muziek’, zegt Martin Verhagen, directeur Corporate Games Nederland.

Willen jij en je bedrijf meedoen aan badminton, beach volleybal, wielrennen, dragon boat, golf, hockey, karten, poker, hardlopen, voetbal, voetbal 7×7, softbal, open water zwemmen, tafeltennis, tennis of bowlen? Geef je dan op via de website van Corporate Games.