ETO Ballpark gaat verder onder de naam Sportpark 21

De Stichting ETO is de exploitant van het stadion dat in 2014 gereed is gekomen ten behoeve van de honk- en softbalsport. De belangrijkste gebruiker was de plaatselijke honk- en softbalvereniging Hoofddorp Pioniers. In 2022 is de functie van het park uitgebreid naar niet alleen honk- en softbal maar naar alle sport­en niet te vergeten maatschappelijke activiteiten.

Om die redenen is de naam gewijzigd van ETO Ballpark naar Sportpark 21. Dit heeft ook te maken met het feit dat het stadion ligt op Park 21. PARK 21 is een groeiend park voor iedereen, met ruimte voor sport en ontspanning, landbouw, innovatie, educatie en veel groen.
Sportpark 21 heeft haar gebruiksdoelstellingen uitgebreid van honk- en softbalpark naar een park voor allerlei sporten en maatschappelijke activiteiten. Opzet is te komen tot een beweegcentrum in de gemeente voor alle inwoners. Te denken valt hierbij aan uw personeel, relaties, reclame uitingen en eventueel andere wensen.
Het grote honkbalstadion in Park 21 is destijds te groot is opgezet, men hoopt het nu florerend te maken door onder andere meerdere sporten en activiteiten te gaan herbergen.
Zie daarvoor https://sportpark21.com
(Foto:PR)