Kaart niet beschikbaar

Date(s) - 16/06/2019

Sportfair Haarlemmermeer 2019

Categorieën Geen Categorieën

Alle inwoners van de gemeente Haarlemmermeer maken op 16 juni 2019 kennis met het sport & cultuur aanbod in hun gemeente. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. De toegang is gratis.

Veel activiteiten
De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sportverenging. Een unieke kans. Laat die niet voorbij gaan.

Podium programma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.

Grote informatiemarkt
Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Kinderprogramma
Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door SKH. De kinderen krijgen via de informatiestand een zeskampkaart ophalen. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een mooi aandenken.

Family Obstacle Run
Dit jaar wordt tijdens de Sport- & CultuurFair ook een Family Obstacle Run georganiseerd.
3 & 6 km voor ouders & kids • Vanaf 5 jaar

Samen met je kind(eren) de échte Major Family Obstacle Run voltooien. Hoe ont-zet-tend cool is dat! Voor je kinderen, maar zeker ook voor jezelf.
Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten (met het modder achter de oren) na het overwinnen van de ruim 25 obstakels. Onbetaalbaar. >> www.major-run.nl/family

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 16 juni bij de Toolenburgerplas? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer.

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente Haarlemmermeer en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.