Football en Culture festival daverend succes
Op het complex van SV Uno vond zaterdag 17 juni het vierde Football en Culture festival plaats. Een sportieve en culturele uitwisseling tussen deelnemers van diverse pluimage. De 61-jarige Zahava Eliasi tekende ook dit keer voor de organisatie en mocht rekenen op diverse welverdiende complimenten.


De opening werd verricht door Wethouder Marjolein Steffens – van de Water. Zij prees de initiatiefneemster om haar talenten voor het verbinden en samenbrengen van mensen. Eerder deze week organiseerde Zahava al een Sport- en informatiedag voor senioren.
Niet minder dan twintig voetbalteams namen zaterdag deel aan het evenement. Winnaar werd het team van Paraguay. Daarnaast kon genoten worden van optredens van zeven fraai uitgedoste dansteams. Ook initiatiefneemster Zahava stak zich voor de gelegenheid in een speciale outfit (de dame in het geel). Niet alleen de opening maar ook de prijsuitreiking werd verricht door de wethouder die hiervoor speciaal terug keerde naar het evenement.
Ook dit keer kon naast voetbal genoten van culinaire specialiteiten uit diverse landen en werd het podium regelmatig gevuld met dansende en fraai uitgedoste dansers en danseressen.
Niet alleen de groep die Congo vertegenwoordigde voerde als afsluiting een dans uit op het podium, ook de wethouder maakte een dansje met de winnaar.
Bij de foto’s: Winnaar Paraguay en de opening door de wethouder