Heel Toolenburg bakt, de kinderen mogen cupcakes komen bakken
Burendag vieren we samen op Jeugdland!

Jeugdland Hoofddorp heeft iets te vieren, het clubhuis is deze zomer voorzien van een nieuwe keuken en dat werd tijd! Samen met Wijkvereniging Toolenburg nodigt Jeugdland alle buren uit Toolenburg uit om de Burendag dit jaar op Jeugdland Hoofddorp te komen vieren en wel op zaterdag 23 september. De entree is deze dag gratis, er komt een goochelaar en wie de lekkerste taart bakt wint een prijs!

Ook dit jaar belooft het weer een gezellige dag te worden omdat hieraan een leuke bakwedstrijd is gekoppeld!
Aanmelden voor de bakwedstrijd kan via de website van Jeugdland Hoofddorp: coordinator@jeugdlandhoofddorp.nl
Een taart, cake of ander baksel maakt iedereen thuis en het resultaat wordt op Burendag meegenomen naar Jeugdland. De jury bekijkt de baksel, Jeugdland zorgt voor koffie, thee of limonade. De kinderen mogen op deze dag zelf cupcakes bakken in de nieuwe keuken en ook dat is gratis!
De winnaar van de bakwedstrijd krijgt uiteraard een leuke prijs. Alle bewoners zijn welkom vanaf 11.00 uur. De goochelaar verricht vanaf 14.00 uur zijn kunsten. Houd de nieuwe berichten over deze feestelijke Burendag in de gaten en noteer vast de datum. De entree voor Jeugdland is op deze speciale dag gratis, net als de koffie, thee en limonade! En hou je niet van bakken of bak je niets van taarten bakken, dan ben je toch welkom op deze speciale dag!
Jeugdland, Redenburgsingel 100 in Hoofddorp