De zomereditie van Hoppig Hoofddorp op 14 en 15 juli 2018.

Voor de kinderen is er een ballenbak en springkussen, verzorgd door Happy Kids. Je bent welkom op zaterdag van 14:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Zes lokale brouwerijen uit de Haarlemmermeer zijn vertegenwoordigd. Kom de bieren proeven van BE+ER, Klein Duimpje, Troost, Princen, De Waterwolf en De Poort. Het leuke is… de brouwers zijn zelf aanwezig. Voor een muntje vullen zij je proefglas. Er zijn meer dan 30 bieren om uit te kiezen.
Wil je toch even iets anders? Coffee & Cocktail is aanwezig met koffie en thee, of kom naar de BOB bar.

Bier op een lege maag, dansen zonder energie…. sit back and relax! Eet een heerlijke hamburger, verse friet, broodje kip of al het andere wat vers voor jouw ogen wordt bereid! De jongens van Ons Gaan Braai staan voor je klaar met de BBQ. Ook de kaasboer en slager ontbreken niet voor de lekkerste borrelhapjes.

Bij gezelligheid horen ook de juiste Beats! Swing mee met The Kitchen Floor Boys, DAB, Bek Vol Zand en ThickShag & Marty. Deze bands spelen op zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur. Gooi die voetjes van de vloer en ga helemaal los op country, blues, bluegrass en rock dit weekend op Landgoed De Kleine Vennep, Hoofdweg 1041 (westzijde), 2152 LJ Nieuw-Vennep