Inloopavond nieuw schoolgebouw Lincolnpark

In opdracht van Dunamare onderwijs ontwerpt en realiseert Wind Design & Build een nieuw schoolgebouw in Hoofddorp-Zuid. Het schoolgebouw wordt het nieuwe onderkomen voor middelbare scholen met praktijkonderwijs, VMBO Basis, Kader, GTL en Mavo/Havo onderwijs en ook de ISK Haarlemmermeer.

Het schoolgebouw krijgt een prominente plek in het centrumgebied van Lincolnpark. In het gebouw van circa 9.000 m2 hebben de onderwijsrichtingen hun eigen plaats, maar zullen ze ook faciliteiten delen. De school wordt een uitnodigend gebouw en is volledig duurzaam opgezet met veel aandacht voor gezondheid en biodiversiteit.
Momenteel is men het ontwerp van het schoolgebouw aan het uitwerken. De voorlopige planning is dat men in de zomer van 2023 start met de bouw en dat eind 2024 het gehele gebouw is gerealiseerd. Belangstellenden zijn welkom op de informatie-inloopavond, er wordt een toelichting gegeven op het ontwerp van het nieuwe schoolgebouw en de bouwplanning.
Datum: 22 juni 2023, Tijd: 17.30 – 20.00 uur. Locatie: De Amazone, Mathilde Wibautstraat 22 Hoofddorp. Het betreft een vrije inloop. Men vindt het prettig om een indicatie te hebben van het aantal geïnteresseerden. Aanmelden kan via info@winddesignbuild.nl (uiterlijk tot 16 juni met een opgave van het aantal personen)