Nieuwe huisartsenpraktijk
Op 1 november opent Huisartsen Kruisdorp de deuren naast het Spaarne Gasthuis, Spaarnepoort 5 in Hoofddorp. Belangstellenden kunnen zich alvast inschrijven via de website van de nieuwe praktijk.
Huisartsen en broers Volkan en Orkun Doganer openen met Huisartsen Kruisdorp hun eigen praktijk. Zij willen makkelijk bereikbare zorg bieden met ruime openingstijden en een online platform voor het maken van afspraken, het aanvragen van herhaalrecepten en het bekijken van het medisch dossier.

Op de foto: Huisartsen Orkun Doganer (links) en Volkan Doganer ondertekenen het huurcontract. Op de achtergrond Coördinator Huisvesting Olivier van der Zee vanZorggroep Haarlemmermeer.

Volkan Doganer: “Wij willen de tijd nemen om goed naar de klachten en zorgen van onze patiënten te luisteren. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich gehoord en begrepen voelen. Het bieden van een blijvende zorgrelatie is voor ons een belangrijke waarde.”
Orkun Doganer: “Hiernaast besteden wij extra aandacht aan het voorkomen van ziekte en het vroeg ontdekken van problemen met de gezondheid. Wij willen intensief samenwerken met andere zorgverleners om een compleet zorgpakket aan te bieden. In alle contacten met patiënten wordt natuurlijk rekening gehouden met privacy, vertrouwelijkheid en eerlijkheid.”
Zorggroep Haarlemmermeer heeft de twee huisartsen geholpen om zich te vestigen in Hoofddorp en is blij met hun komst. Coördinator Huisvesting Olivier van der Zee zegt hierover: “Het afgelopen jaar hebben we als Zorggroep veel tijd gestoken in het opbouwen van een goed netwerk in de regio en de samenwerking met gemeente Haarlemmermeer en Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Hierdoor kunnen we bestaande praktijkhouders én starters goed ondersteunen bij vragen over huisvesting. De komst van deze nieuwe huisartsenpraktijk is een mooi resultaat hiervan.”
Inwoners van Hoofddorp die zich willen inschrijven bij Huisartsen Kruisdorp, kunnen dit via www.huisartsenkruisdorp.nl doen.