Dit jaar een PARK21 kerstboom

Ook dit jaar is het mogelijk om op de Decemberhoeve je eigen kerstboom uit de PARK21 klei te halen. Op 8 december vanaf 09.00 uur staat PARKLANDEN boer Abram Rus voor je klaar. Je gaat het veld in en zoekt de perfecte boom uit. Vervolgens zaag je hem zelf, met het hele gezin, met je vriend of vriendin of met opa en oma, om.

Er zijn verschillende soorten kerstbomen te koop: Nordmannen, Blauwsparren of ‘gewone’ kerstbomen. De prijzen variëren, afhankelijk van de grootte, tussen de 15 en 45 euro. De PARK21 kerstbomen worden ter plekke afgezaagd, maar mogen ook worden uitgeschept. Houd dan wel rekening met een grote kluit. Op het erf zijn ook andere bomen te koop. Die prijzen variëren tussen de 12,50 en 75 euro. Het is voor echte fanatiekelingen vanaf nu al mogelijk een PARK21 kerstboom te kopen, maar op 8 december staat er speciaal voor de bikkels warme chocolademelk klaar.

Ook kun je op de Decemberhoeve terrecht voor al je kerstdecoraties. Op 15 december is de jaarlijkse vuurwerkshow die om 20.00 uur begint. Onder het genot van warme chocolademelk of (alcolvrije) glühwein geniet je van een geweldig vuurwerk spektakel en dat allemaal uitkijkend over de Haarlemmermeerse polder. De toegang en parkeerplekken zijn gratis. Parkeren kan bij buurman Van Zanten.

Het adres van de Decemberhoeve is: Decemberhoeve, IJweg 1391, 2152 NB NIEUW-VENNEP
Openingstijden en meer informatie: www.decemberhoeve.nl