Sport- En CultuurFair bij de Toolenburgerplas
De Toolenburgerplas staat zondag 9 juni weer in het teken van de jaarlijkse Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer. Wie wil kan uitgebreid kennis komen maken met Sport en Culturele evenementen. Verenigingen en organisaties presenteren hun activiteiten. De toegang is gratis.
De verenigingen nodigen belangstellenden uit om mee te doen met hun activiteiten. Een manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in de omgeving. Op www.sportfair.nl staan alle deelnemers. Het zijn er meer dan 45.


Podiumprogramma
Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Er zijn dansoptredens en demonstraties van sporten. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, verzorgt de hele dag de presentatie op het hoofdpodium.
Op de informatiemark presenteren alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook bedrijven en maatschappelijke organisaties zich.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid is als partner verbonden aan de Sport en Cultuurfair HLMR. “Wij steunen diverse (sport)verenigingen in Haarlemmermeer, zoals bijvoorbeeld MCH de Kikkers, 3×3 Unites en Stichting Fietsmaatjes Haarlemmermeer. Als regionale zorgverzekeraar zijn we actief betrokken bij deze regio; we hebben goede relaties met zorgverleners én we werken ook samen met JOGG, Team Sportservice Haarlemmermeer en Maatvast. Als zorgverzekeraar vinden het welzijn van mensen belangrijk; daar hoort ook bewegen bij. Daarom zijn we partner geworden van de Sport en Cultuurfair HLMR. Op de dag zelf verzorgen wij ook een optreden op het hoofdpodium ”, vertelt divisiemanager Commercie Casper van den Bergh. “In teamverband sporten maakt ons fysiek fit en zorgt voor sociale verbinding”, vervolgt hij. “Daarom bieden wij in diverse aanvullende verzekeringen een sportvergoeding en kunnen mensen meedoen aan verschillende preventieve cursussen.”

Speciaal voor hardlopers en wandelaars is er het Zorg en Zekerheid Circuit. Verspreid door de regio, kan iedereen meedoen aan een heus circuit. De lopers steunen regionale goede doelen en verdienen zelf een medaille en een T-shirt.
Op het hoofdpodium verzorgt Zorg en Zekerheid ook een programma, het Zorg en Zekerheid beweegconcert voor kids (t/m 12 jaar) met kinder DJ Sven.
Voor de kinderen is er daarnaast ook nog een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. De kinderen krijgen via school een zeskampkaart of kunnen die ophalen bij de informatietent.
Vanaf 11:00 uur bruist op 9 juni van sport en cultuur rond de plas. Op www.sportfair.nl staan de deelnemers en het hele programma.
Voor meer informatie info@sportfair.nl, telefoon 06-40292493
<