Vanaf 1 april tot 6 april zal de IJweg gedeeltelijk worden afgesloten voor doorgaand verkeer

Op 19 juli 2018 heeft de gemeente een brief naar bewoners verzonden over het aanpassen van de drempels in de IJweg tussen Leenderbos en de Bennebroekerweg. In deze brief stond een voorstel met verschillende maatregelen en de uitleg. De gemeente heeft besloten om nu nog niet alle maatregelen uit te voeren. Aannemer Van Gelder vervangt volgende week wel de twee 20 km drempels door 30 km verkeersplateaus. Op het kaartje (!) kunt u zien welke drempels dit zijn. (WT- Naast het Vinkenburgerpad en tussen Tensenhof en fietspad San Marco)

Planning en bereikbaarheid
De werkzaamheden starten 1 april 2019 en we verwachten dat deze 5 april 2019 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt af van het weer.
De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07.00 en 16.00 uur. De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder geluidsoverlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken.
Het deel van de IJweg waar de werkzaamheden zijn, wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet. Uw woning blijft met de auto wel bereikbaar.

De voetbalvereniging is te bereiken via Leenderbos. Alle woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).

Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met Peter Koper. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 0900 1852. Of u kunt een e-mail sturen aan info@haarlemmermeer.nl.