Veiligheidsdag 2024 bij Jeugdland Hoofddorp
Kom langs en ontdek de wereld van hulpdiensten!

Op zaterdag 16 maart, tussen 13:00 en 17:00 uur, opent Jeugdland Hoofddorp haar deuren aan de Redenburgsingel 100 voor een spannende en educatieve dag vol met veiligheidsactiviteiten. Deze speciale Veiligheidsdag staat in het teken van het ontdekken van de belangrijke rol die hulpdiensten spelen in onze samenleving.
Gelegen in een stoere omgeving waar normaal gesproken kinderen zich vermaken met het bouwen van hutten, het racen met skelters en het spelen in de speeltoestellen, zal Jeugdland Hoofddorp deze dag transformeren tot een podium waarop de helden van onze samenleving hun werk presenteren.

Van de brandweermannen tot de leden van de ambulance, politie, defensie, de reddingsbrigade KNRM en Rijkswaterstaat. Elk team zal aanwezig zijn om de jonge bezoekers te informeren over hun werkzaamheden, door te laten zien welke taken ze uitvoeren en zelfs een kijkje te geven in hun voertuigen en uitrusting. Ook DJ Damian is aanwezig om te zorgen voor gezellige muziek tijdens deze dag.
Het belooft een interactieve en leerzame dag te worden, waar kinderen de kans krijgen om vragen te stellen, hun favoriete voertuigen van dichtbij te bekijken en zelfs enkele hands-on activiteiten uit te proberen.

“De veiligheid van onze kinderen is van het grootste belang en het is essentieel dat ze begrijpen hoe ze zichzelf en anderen kunnen helpen in noodsituaties”, aldus een bestuurslid van Jeugdland Hoofddorp. “Met deze Veiligheidsdag willen we een brug slaan tussen de jeugd en de verschillende hulpdiensten, zodat ze vertrouwd raken met hun belangrijke werk en misschien zelfs geïnspireerd worden om zich in de toekomst bij een van deze diensten aan te sluiten.”

De toegang tot deze speciale dag is gratis en iedereen is van harte welkom om langs te komen. Dus breng je vrienden en familie mee en beleef met ons een onvergetelijke dag vol avontuur en educatie bij Jeugdland Hoofddorp op zaterdag 16 maart!
Voor meer informatie contact opnemen met Jeugdland Hoofddorp via info@jeugdlandhoofddorp.nl.
Foto: Jan Aukus