Vijfde Sport- en informatiedag voor senioren
Senioren zijn donderdag 15 juni welkom op de vijfde sport-en informatiedag die gehouden wordt op het complex van VV Uno aan de Bennebroekerweg. Er worden lezingen gegeven maar tussen de bedrijven door wordt ook gesport.

Initiatiefneemster is Zahava Eliasi. Zahava heeft al haar hele leven meer dan gewone belangstelling voor sport en het met elkaar verbinden van mensen. Het thema is dit keer “Gezondheid kent geen grenzen”. Politie en brandweermensen verzorgen lezingen, onder andere over de zogenaamde babbeltruc waarbij ongenode gasten zich op listige wijze toegang weten te verschaffen tot woningen van senioren. Fysio Cure geeft tekst en uitleg over verstandig bewegen en de Alzheimer Stichting verzorgt ook een lezing. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om zelf in beweging te komen op de velden van VV Uno. Tussen de bedrijven door is er live muziek.
De happening begint donderdag 15 juni 0m 10.00 uur met koffie met gebak en er wordt een lunch geserveerd. De afsluiting is rond 13.30 uur. Deelname is geheel gratis, aanmelden kan onder nummer 06 22 33 6 99 2.