Werkzaamheden aan twee kruispunten Van Heuven Goedhartlaan
In juli gaat aannemer KWS twee kruispunten van de Van Heuven Goedhartlaan opnieuw asfalteren. 16 juli tot en met 19 juli gebeurt dat bij kruispunt Van Heuven Goedhartlaan – Altenburg/Asserweg.

De aannemer start dinsdagavond 16 juli om 19.00 uur en werkt door tot en met vrijdagnacht 19 juli. De werkzaamheden zijn dus overdag, in de avond en tijdens nacht. 22 tot en met 24 juli is het kruispunt Van Heuven Goedhartlaan – Asserweg/Haya van Somerensingel aan de beurt.
De aannemer start maandagochtend 22 juli om 06.00 uur en werkt door tot en met woensdagavond 24 juli rond 19.00 uur. Ook deze werkzaamheden zijn overdag, in de avond en tijdens de nacht!

Tijdens de werkzaamheden is de rijweg afgesloten voor autoverkeer. De aannemer zet omleidingsborden neer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen langs de werkzaamheden lopen/rijden. Woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, ambulance en brandweer).
De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Helemaal geen (geluids)overlast veroorzaken lukt niet. Vooral het verwijderen (frezen) van het bestaande asfalt geeft veel geluidsoverlast.
Plakkerig
Na het frezen en voor het asfalteren brengt de aannemer een zwarte, plakkerige kleeflaag aan. Loop daar niet doorheen, let ook op dieren! Deze kleeflaag blijft kleven aan de pootjes van de dieren en aan schoenen. Informatie over de werkzaamheden staat op www.haarlemmermeer.nl/verkeer onder ‘Van Heuven Goedhartlaan’.
Voor vragen: Ron de Lange, 0900 1852 of mailen naar naar info@haarlemmermeer.nl.“Van Heuven Goedhartlaan” in het onderwerp zetten.
F0to: PR