Werkzaamheden fietspad Maria Tesselschadelaan

Aannemer KWS start 25 november met werkzaamheden aan het fietspad van de Maria Tesselschadelaan, tussen de Aagjedekenstraat en de Annie Romeinstraat. De werkzaamheden duren van 25 november tot en met 6 december.

De aannemer verwijdert (freest) het bestaande asfalt en vervangt dit door nieuw asfalt. Ook haalt de aannemer de boomwortels weg die het asfalt omhoog drukken. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07.00 en 16.00 uur. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer of andere onverwachte zaken. De aannemer beperkt de (geluids)overlast zoveel mogelijk maar vooral het frezen geeft veel geluidsoverlast. De aannemer slaat tijdelijk materialen op in de buurt van de werkzaamheden. Het fietspad is afgesloten van maandag 28 november tot en met vrijdag 6 december, er worden omleidingsborden neergezet. Op vrijdag 25 november bereidt de aannemer de werkzaamheden voor. Dan kan het fietspad nog gebruikt worden.

Wie vragen heeft kan bellen met Ron de Lange, 0900 1852. Een email sturen kan ook: info@haarlemmermeer.nl, “Maria Tesselschadelaan” in het onderwerp zetten.