Werkzaamheden stoepen en parkeerplaatsen Minet Stormstraat
Op 17 januari 2022 start aannemer Rijneveld met werkzaamheden aan de stoepen en parkeerplaatsen in de Minet Stormstraat. De werkzaamheden duren van maandag 17 januari tot en met vrijdag 18 februari.
De aannemer verwijdert de tegels en stenen en bestraat de stoepen en parkeerplaatsen opnieuw met de bestaande tegels en stenen. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 17.00 uur. Van 17 januari tot en met 28 januari is fase 1 aan de beurt, dat betreft de parkeerplaatsen en stoep bij huisnummer 25 tot en met 45. 31 januari start fase 2, dat betreft parkeerplaatsen en stoep bij huisnummer 3 tot en met 23 en duurt tot en met 11 februari. De stoep naast Henriette Roland Holstlaan 10 wordt in de periode van 14 februari tot en met 18 februari aangepakt.
De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken en sluit de parkeerplaatsen en stoepen in fases af. Er worden hekken neergezet en loopplanken zodat voordeuren bereikbaar blijven. Gevraagd wordt om in genoemde periodes de auto elders in de wijk te parkeren. De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).
Neem bij vragen over de werkzaamheden contact op met Niek Kamper via telefoonnummer 0900 1852 of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. “Minet Stormstraat” in het onderwerp zetten.
Foto: pr