Zomerweken Park21 2018

Van 4 juli t/m 15 juli zijn de Zomerweken in PARK21. Tijdens de Zomerwerken worden verschillende activiteiten georganiseerd door het hele park. Laat je bijvoorbeeld verrassen tijdens de opening van de Zomerweken.

Wil je graag meer weten over PARK21? Dit kan tijdens de PARK21 dag. Ook voor kinderen zijn er dan activiteiten te doen. Voor de echte durfals zijn er klimclinics, skeelerclinics en er is een spannende spinnenjacht. Liever samen genieten van theater? Kom dan naar de circustheater voorstelling.
Ook is het mogelijk om een rondleiding te krijgen van één van de parklandboeren.

En als klap op de vuurpijl kan je een heel weekend kamperen in PARK21. Van vrijdag tot en met zaterdag wordt Landgoed Kleine-Vennep omgebouwd tot een kleine “pop-up” camping en festivalterrein. Geniet onder de sterren van de film Intouchables in de openluchtbioscoop. Op zaterdag en zondag word je getrakteerd op een heus bierfestival. Kortom, Zomerweken om niet te vergeten!

Het programma is al behoorlijk uitgebreid, maar er komen nog activiteiten bij. Het advies is dan ook om het programma in de gaten te houden. Voor een aantal activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers, dus meld je op tijd aan!